|
Bilderberg.org the view from the top of the pyramid of power
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Johnny Meadows Committed Poster
|
|
Back to top |
|
|
atola
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 9:51 pm Post subject: Re: Bilderberg Kitabi |
|
|
Desatamu en es sis leru murnea leru mun des abere dem sel li banes. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 6:19 pm Post subject: |
|
|
Kusura bakma Atola ama Türkçeye çevirirmisiniz lütfen? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 6:36 pm Post subject: |
|
|
Sayin Arkadaşlar,
Bilderberg'i daha iyi anlamak için, lütfen şu kitabi satin alip okuyun:
http://www.tulumba.com/storeItem.asp?ic=zBK330449EJ399
Dünyayı Yöneten Gizli Örgütler / Küresel İktidarın Kurmayları, Erol Bilbilik
$16.99
Product Code: zBK330449EJ399
Author: Erol Bilbilik
ISBN: 9759960742
Edited By: Elif Avcı
Publisher: Profil Yayınevi
Published: İstanbul, Mayıs 2007
Pages: 343
"Emperyalizm'in, egemenligini süper NATO, CFR, Trilateral ve Bilderberg gibi bir dizi gizli örgüt aracılığıyla sürdürdüğü bilgisi her ortaya çıktıgında, bu sistemin görevlilerince "Komplo teorisi" itirazları ile karşılanır, bunun en önemli nedeni, gizliliği koruma çabasıdır. Son derece dar bir kligin, sınıf hakimiyetini sürdürmek için oluşturdukları mekanizmanın başarısı gizliliğindedir. Bu giz sayesinde insanlığa karşı faaliyetlerini sürdürebilme olanağına kavuşmaktadırlar.
Gazeteci-Yazar Erol Bilbilik'in bu çalısması Türkiye'de ilk kez bu giz perdesini söz konusu örgütlerin kendi kaynaklarına dayanarak aralıyor. Dünyayı yöneten gizli örgütleri oluşturan mafyalaşmış büyük sermayenin elebaşılarını konumlarıyla birlikte ortaya koyuyor. Kitapta ayrıca CFR, Trilateral ve Bilderberg üyesi 3500 kadar kişinin ve Türk Bilderberg üyelerinin tam listesi yer almaktadır. Bu kitap ABD'den sonra Türkiye'de yayınlanan ilk ve tek kitaptır." |
|
Back to top |
|
|
atola
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 8:57 am Post subject: vize yardimi |
|
|
Sayin Leflef,
Egitim icin oklumuz bizi Portekize gonderiyor.Fkat bizim kabul mektuplarimizdan dil kursu icin olan 10 gun universite icin olan ise 5 gun once geldi.Bende bu nedenle ranevu icin konsoloslugu aradim.Fakat onlar bize 5 eylulde randevu verdiler.ama bizim 30 unda orda olmamiz gerekiyor.3 agusto yeni kanun cikmis bizim hatamiz yok.Bu konuda bize yardimci olabilirmisiniz Erken bir sekilde vize almamiz gerekiyor buna mecburuz cunku artik geeri donusumuz yok.Ne olur bize yardim edin.Ancak disislerinden biri olursa daha rahat halledilebilir.
Saygilarimla |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 4:03 am Post subject: |
|
|
Kusura bakma Atola ama sizi tanimiyorum. Eger bu konudan daha konuşmak istersen, lütfen PM tuşa basip, bana email edin. Bu forum vize yardimi için yaratilmadi. Bilderberg komplosu ve Iran / Irak Savaşi üzerinde citti olarak yazmaninizi rica ederim. |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|