|
Bilderberg.org the view from the top of the pyramid of power
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Melike
|
Posted: Fri Jul 11, 2008 11:05 am Post subject: Amerikan konsolosluguna saldiri |
|
|
Sizce bu saldırı neden şimdi ,kim tarafından,ne amaçla yapılmış olabilir ?
Bazı yerlerde El Kaide işi olduğu iddia ediliyor saldırının lakin ben El Kaide 'yi Amerikan işbirlikçisi olarak gördüğümden kendi kendime dünyadaki tüm haber ajanslarının flaş haber olarak verdiği bu saldırının neye hizmet ettiğini anlamaya çalışıyorum.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ? |
|
Back to top |
|
|
Johnny Meadows Committed Poster
|
Posted: Mon Jul 28, 2008 4:27 pm Post subject: |
|
|
Tabi ki! El Kaideyi CIA yaratti. Bunu herkes biliyor. Bin Laden onlarin puani. Saddam Huseyinide 14 yasindan beri teror bakiminda ogretmisler. Aslinda, bir BBC belgesele gore El Kaide isimi CIA vermis (sanirim ogrenci demektir). Bir ara Talibanlilarin biri onlara biz ogrenciyiz demis, ve ondan sonra CIA onlara devamli El Kaide isimi veriyor, halbuki El Kaide diye baslangicta yoktu. CIA yaratti.
Aslinda, bu Ergenekon olayi beni sasirtti, ama arastirdiktan sonra daha iyi anlayabiliyorum simdi. Aceba bu kisiler Sebateyistcilere veya masonlara baglimilar? Sanirim bilmeyerek Bilderbergcilerin puani olabilirler. Bu Teror saldirilarin hepsi gizli orgutlerlen beraber CIAye veya Mossada bagli. Ve en ustte yuksek masonlu Bilderbergciler yonetiyor. Gecen sene duyduguma gore Ritz-Carlton'un 23'uncu katinda Bilderbergcileri koruyan Mossadin kumanda merkezi varmis.
Terorizmelen bizi kandirip Yeni Dunya Duzene itmeye calisiyorlar.
Gecen sene Bilderberg Turkiyede toplandi diye simdi ma'alesef boyle teror isleri goruyoruz. 70'lerdede ayni sey oldu. Ve sanirim bizi yeni bir 11 Eylule alistirmaya calisiyorlar.
"El Kaide" yerine El CIA-de okuyun. |
|
Back to top |
|
|
mixspy
|
Posted: Thu Nov 05, 2009 3:20 pm Post subject: |
|
|
Paylaşımınız için teşşekürler. |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|